Технически
характеристики

Консумативи

Комплектация

Ръководство
за работаОсновни операции при декорирането на нокти:


1. В/у предварително почистените и оформени нокти се нанася лак за нокти - за предпочитане бял, но е възможно използването и на различни светли цветове, както и на безцветен заздравител.
Изчаква се до пълното му изсъхване.*
__________
* За съкращаване на времето за изсъхване на нанесения лак е желателно да се използва предлагания от нас уред за изсушаване на маникюр, или друг подобен.


2. Нанася се специалното покритие и се изчаква до пълното му изсъхване.*
__________
* За съкращаване на врем
ето за изсъхване на нанесеното покритие е желателно да се използва предлагания от нас уред за изсушаване на маникюр, или друг подобен.


3. Пръстите се поставят в скобите, фиксиращи положението им.*
__________
* При Модел 7 скобата е само една (намира се в принтера, неподвижно закрепена за корпуса му), и пръстите се поставят последователно в нея.


4. Ръцете се поставят в принтера.


5. Когато се печата изображение, заемащо целия нокът, трябва да се ползват специални предпазващи лепенки или защитен лак на водна основа, за да се предпази от зацапване кожата край ноктите.

Времето за печат зависи от размера на ноктите и сложността на нанасяните изображения, но в общия случай е 1-2 минути за 5 пръста (15-25 сек. за всеки нокът).


6. Върху вече декорираните нокти се нанася топ-лак. Изсъхването му може да бъде ускорено с помощта на уред за изсушаване, или течен втвърдител.


7. Трайността на готовия маникюр зависи от използваните материали (основа и топ-лак) и от твърдостта на ноктите.


Могат да бъдат декорирани даже много дълги нокти или такива с неправилна форма - достатъчно е да бъде избрано изображение, съобразено с техните особености...


Изображения, изпратени от наши клиенти:Демонстрации на работата на принтера се извършват
само след предварителна уговорка.


Тел: (052) 607376 / (088) 8535521
E-mail: info@nail-painter.com

© Copyright 2006-2020
KYTEX Computers Ltd.