Технически
характеристики

Консумативи

Комплектация

Ръководство
за работа


 


Основа
Нанася се директно в/у нокътя. Ползва се нормален лак за нокти, най-често бял или прозрачен. При някои
декорации е възможно за основа да се ползват и лакове със светли цветове - бежов, син, жълт, сив, металик, перла и т.н. Няма специални изисквания към вида на лака, той може да бъде закупен от произволен магазин.

Специално покритие
Нанася се след изсъхването на основата. Една опаковка (12мл.) е достатъчна за покриването на около 300 бр. нокти. При закупуване на принтера получавате и 3 опаковки специално покритие. Допълнителни количества можете да закупите от нас - поддържаме складови наличности. Доставка с куриер до всяка точка на страната за 1-2 работни дни.

Касета с мастила
Мастилата се използват от принтера за нанасяне на изображението в/у вече обработената със специалното покритие повърхност. Обикновено се ползв
а само цветна касета - Lenovo 13 или аналогът Lexmark 27 (за модел 7); или HP301 (за модел 6) . Една такава касета е достатъчна за декорирането на около 1000 бр. нокти. Възможно е поставянето и на цветна касета с по-голям капацитет - Lexmark 26 или HP301XL, достатъчни за декориране на около 1800 бр. нокти. При покупка на принтер получавате 1бр. цветна касета Lenovo 13/HP301, допълнителни касети с мастило могат да се купят от нас, или от специализираните компютърни магазини.

След изчерпването на мастилото касетите могат да се презареждат. Желателно е да се ползват единствено предназначени специално за принтери Lexmark мастила. Обикновено всяка касета може да се презарежда не повече от 4-5 пъти.

Топ-лак
Нанася се след изсъхване на нанесеното от принтера изображение. Няма специални изисквания към вида му, може да бъде закупен от произволен магазин.

Допълнителна украса
Брокат, разноцветни камъчета, перлички и т.н. Поставят се върху топ-лака. Няма специални изисквания към вида им, може да бъдат закупени от произволен магазин.


Уред за сушене
За по-бързото изсъхване на основата, специалното покритие и топ-лака може да се ползва специализираният уред за сушене D-502 или произволен вентила
тор с достатъчно голям въздушен дебит.

Течен втвърдител
За по-бързото изсъхване на топ-лака след завършване на декорацията може да се ползва и течен втвърдител. Няма специални изисквания към вида му, може да бъдат закупени от произволен магазин.Тел: (052) 624239 / (088) 8535521
E-mail: info@nail-painter.com

© Copyright 2006-2020
KYTEX Computers Ltd.